GLAZURA - 150 g bijele čokolade - 1,5 dl slatkog vrhnja
Priprema: Za biskvit istučemo jaja sa šećerom, dodamo vodu i brašno u koje umiješamo korice limuna i naranče i prašak za pecivo te sve umiješamo drvenom kuhačom. Kalup namažemo maslacem i posipamo krušnim mrvicama. Izlijemo smjesu i stavimo u zagrijanu pećnicu na 180* C. Pečemo 25 minuta.
Krema Mlijeko stavimo da provrije. Žutanjke pjenasto umutimo sa šećerom i dodamo škrobno brašno. Uz miješanje dodamo mlijeko, vratimo na vatri 2-3 min. U ohlađeno dodamo 2/3 šlaga. Biskvit prerežemo, premažemo kremom, pa poklopimo drugim djelom biskvita te premažemo kremom i prelijemo glazurom tako da u slatkom vrhnju otopimo bijelu čokoladu te prelijemo po kolaču. Uz ovaj kolač preporučam vino sorte sauvignjon.