Naslovna stranica Čet, 13.12.2018.
 
Misna čitanja
Katolički kalendar
Recept tjedna
Korisni linkovi
Program uživo
Arhiv emisija
Postani prijatelj
 
Raspored programa:
 
Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
Subota
Nedjelja
 
Otvoren natječaj za Uskrs fest 2019.
U emisiji Sacro ritam u četvrtak 22. XI. Marija Husar Rimac otvorila je natječaj za Uskrs fest 2019.
Detaljan pregled članka
 
Kontakt:
Hrvatski Katolički Radio
Ksaverska cesta 12 A,
10000 Zagreb
tel:  (+385) 01 563 5100
pgm: (+385) 01 460 99 88
web: www.hkr.hr
e-mail: [email protected]
Vjerski program:
[email protected]
Informativni program:
[email protected]
Kulturni program:
[email protected]
Glazbena redakcija:
[email protected]
Dječji program:
[email protected]
Sustav "Prijatelji":
[email protected]
Voditelji:
[email protected]
Tehnika:
[email protected]
 
Za emisije koje ste propustili poslušati, a nisu dostupne na stranici arhiva emisija, upit pošaljite na e-mail: [email protected]
 
Recept tjedna Arhiva članaka
 
ZAPEČENO KISELO ZELJE
[ 2.11.2017. ]

Potrebno je:
1,5 kg kiselog zelja
1 žlica masti
150 g suhe slanine
1 glavica luka
Mljeveni papar

Priprema:
Luk očistimo i sitno narežemo, kao i suhu slaninu, na kockice.
Na ugrijanu masnoću dodamo narezanu slaninu te narezan luk. Kada luk uvene dodamo kiselo zelje. Izmiješamo i poklopljeno pirjamo pola sata uz povremeno miješanje i podlijevanje. Pirjano zelje istresemo u vatrostalnu posudu ili protvan i zapečemo na 200* C. Ovako zapečeno zelje poslužimo uz pire krumpir i kobasice ili pečeno meso. Još ako imamo masnoću od pečenja... uz kupus poslužimo vino sorte graševina.

 
[ 7.11.2017. ] BBQ Rebrica sa UMAKOM
[ 2.11.2017. ] ZAPEČENO KISELO ZELJE
[ 26.10.2017. ] GULAŠ OD SRCA U BUNDEVI
[ 19.10.2017. ] PAPRIKAŠ OD DIVLJEG ZECA
[ 12.10.2017. ] TURŠIJA
[ 5.10.2017. ] GULAŠ OD GLJIVA
[ 14.6.2017. ] ŠIŠKRILNI
[ 8.6.2017. ] BIJELA SALATA
[ 1.6.2017. ] ĆEVAPI
[ 25.5.2017. ] TORTA OD LAVANDE
[ 18.5.2017. ] NJOKI SA KOZICAMA I TIKVICAMA
[ 11.5.2017. ] GNIJEZDA S JAJEM
[ 4.5.2017. ] OREHNJAČA
[ 27.4.2017. ] RUŽICE SA ORASIMA
[ 20.4.2017. ] PIVSKI TRGANCI U PIVSKOJ PJENI
[ 11.4.2017. ] ROLADA SA MLADOM KOPRIVOM I MRKVOM
[ 6.4.2017. ] TORTA OD NARANČE I BAJAMA
[ 30.3.2017. ] HOBOTNICA NA TOĆ
[ 23.3.2017. ] ŠURLICE SA PESTOM OD ŠPAROGA
[ 15.3.2017. ] RIŽOTO OD MASLAČKA
 
 
Sveti Andrija
'Prvopozvani', prvi je krenuo za Isusom, kojem je doveo i svoga brata Petra.
Detaljan pregled članka
 
Kako treba oprostiti?
Autor: vlč. Silvio Španjić
Detaljan pregled članka

Na web stranicama HKR-a najčeše
čitam vijesti
preslušavam program iz Arhiva
pretražujem raspored programa
slušam program "uživo"
čitam najave emisija
tražim kontakt informacije
Pregled statistike ankete